Cadeaubon gebruiken

Op onze cadeaubonnen staat een barcode die gescand wordt in de winkel. De bon hoeft niet in 1 keer opgebruikt te worden. Het restbedrag wordt bijgehouden door ons kassasysteem en schrijven we telkens op uw bon.

Staat er op uw cadeaubon ook een "online code", dan kan u deze code ingeven bij "Actie- of kortingsbon" bij "Winkelwagen".  Op onze webshop moet de cadeaubon wel in één keer opgebruikt worden.  Kom je toch niet aan het totale bedrag, dan kan je een nieuwe cadeaubon kopen ter waarde van het restbedrag. Deze nieuwe bon kan je dan gebruiken voor je volgende aankoop (in de winkel of webshop). Je kan slechts 1 cadeaubon per aankoop gebruiken. Heeft u meerdere codes neem dan contact met ons op zodat we alle codes kunnen samenvoegen tot 1 code.

Wilt u onze cadeaubon gebruiken op de webshop, maar heeft u geen "online code", neem dan zeker contact op met ons. Dan bezorgen wij u een "online code". Gelieve een foto van de cadeaubon te sturen naar naaimachinesstael@hotmail.com en dan brengen we dit in orde.

Volg ons op: