Verlof 2020

  Dries     26-07-2020  

Onze winkel zal gesloten zijn van zaterdag 1 tot en met maandag 17 augustus 2020. Woensdagnamiddag 19 augustus 2020 zullen we ook gesloten zijn. De webshop blijft actief.

Lees meer

Hemelvaart

  Dries     15-05-2020  

Hemelvaart De winkel zal gesloten zijn tijdens het weekend van Hemelvaart! Met de opstart van de webshop en de drukke heropening van de winkel hebben onze kindjes ons vaak moeten missen. We nemen wat quality time met hen! De webshop blijft wel open. We proberen die nog wat verder aan te vullen! Dank voor jullie begrip!

Lees meer

Heropening Winkel

  Dries     01-05-2020  

Heropening Winkel Het zijn geen makkelijke tijden, maar wij doen er alles aan om jullie uit de nood te helpen. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om te heropenen op dinsdag 5 mei, volgens de normale openingsuren! Hier zijn de richtlijnen die we zullen volgen. Hou rekening met ons en met elkaar en probeer ze te respecteren! Uit noodzaak o.w.v plaatsgebrek kunnen we maar 3 mensen per keer in de winkel toelaten. We vragen dan ook om zoveel mogelijk alleen te komen. Bestellen online is ook nog steeds mogelijk en raden we ten zeerste aan! Bedankt voor het vertrouwen en stay safe!

Lees meer

Welkom op onze webshop!

  Dries     18-03-2020  

Net als alle winkels zijn ook wij genoodzaakt onze winkel te sluiten omwille van de opgelegde coronamaatregelen. Heel wat klanten kunnen hun projecten nu niet meer afwerken door materiaaltekort. Wij hebben daarom besloten om een webshop op te starten. Omdat daar veel tijd in kruipt, hebben we nog niet al onze producten kunnen toevoegen. Vindt u iets niet onmiddellijk terug, neem dan zeker contact met ons op. Ondervindt u problemen of heeft u vragen, aarzel dan ook niet om ons te contacteren!

Lees meer