Workshop Start to sew - 5-delig: start op zaterdag 17 februari 2024
Workshop Start to sew - 5-delig: start op zaterdag 17 februari 2024

Workshop Start to sew - 5-delig: start op zaterdag 17 februari 2024

Deze workshop is een 5-delige reeks en gaat door op zaterdag 17 februari 2024, 2 maart 2024, 9 maart 2024, 16 maart 2024 en 30 maart 2024 telkens om 14u.

175,00
Prijs per persoon
Niet op voorraad : 0
Verwachte levertijd: niet meer leverbaar
Voeg toe aan je verlanglijstje

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Productomschrijving

Kijk jij met jaloerse ogen naar vrienden of vriendinnen die zelfgemaakte kledingstukken dragen? Heb je niemand in de buurt die je nieuwe jeansbroek kan inleggen en kan je het zelf niet? 

Voor degenen die net beginnen met naaien, is onze Start to Sew-workshop de perfecte gelegenheid om vertrouwd te raken met de basisprincipes. Leer hoe je een naaimachine moet bedienen, essentiële naaitechnieken en handige tips voor het omgaan met stoffen en het verstevigen ervan. Of je nu een absolute beginner bent of je naaiskills wilt opfrissen, deze workshop biedt een solide basis voor je naaiavontuur. Er is absoluut geen voorkennis vereist! Elke les maken we een nieuw project waarin verschillende naaitechnieken aan bod komen, waaronder recht leren stikken, biaisband gebruiken, rits inzetten, ronde bodem stikken, rimpelen,...

Projecten: Speldenkussen, Tote bag, Portemonneetje/kaartenhouder, Mandje met ronde bodem en een Toilettasje

In de prijs zijn inbegrepen: Het gebruik van de naaimachine, de patronen die gebruikt worden, een uitgebreide cursus met fotohandleidingen, stof en fournituren voor les 1 en 2, een drankje en een hapje. Stof en fournituren voor de volgende lessen kunnen aangekocht worden in de winkel.
 
Deze workshopreeks start telkens om 14u en duurt ongeveer 3 uur.

Volg ons op: