Retouren

Retouradres: Naaimachines Stael, Zuidstraat 15, 8820 Torhout, België

Termijn

Je hebt gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je bepaalde aangekochte goederen niet wil houden. Je kan deze producten dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen naar ons. Dit terugsturen gebeurt op eigen kosten. Je kan je retourpakket terugsturen via de post of komen afgeven in onze winkel te Torhout. Hiervoor heb je 28 dagen de tijd na de dag van levering van de producten. De wettelijke termijn om de terugbetaling te doen is 14 dagen na ontvangst van de retour.

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en gecontroleerd hebben (max. 14 dagen na ontvangst van de goederen). De terugbetaling zal gebeuren via overschrijving.

Voorwaarden

Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, moeten deze onbeschadigd zijn en zich -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele verpakking bevinden, inclusief alle geleverde toebehoren, gebruiksaanwijzingen, ... 

Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op een of andere manier in waarde verminderd is, behouden wij ons het recht om een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering te wijten aan de klant. Deze schadevergoeding wordt dan afgetrokken van het totale terug te betalen bedrag.

Volgende producten worden niet teruggenomen:
  • Afgeknipte meterwaren, zoals stoffen, elastiek, ...
  • Artikelen die speciaal op aanvraag van de klant besteld of vervaardigd zijn
  • Digitale producten met persoonlijke activatiecode
  • Cadeaubonnen

Retourproces

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, kan je het onderstaande formulier invullen. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

 

Volg ons op: