Vlieseline Decovil Opstrijkbaar 90cm Beige
Vlieseline Decovil Opstrijkbaar 90cm Beige

Vlieseline Decovil Opstrijkbaar 90cm Beige

Vul het gewenste aantal meter in. Bestelbaar per 0,1 meter (10 centimeter). Minimum afname is 0,5 meter.

19,65
Prijs per meter
Op voorraad : 29.4
Voeg toe aan je verlanglijstje

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Productomschrijving

Vlieseline Decovil is een stevige, vormvaste opstrijkbare versteviging - ideaal voor tassen, hoeden, ceinturen, mandjes en knutselwerk. Deze leerachtige versteviging is sterk en veerkrachtig en is gemakkelijk in model te brengen zonder dat er knikken/vouwen in komen. Geschikt voor uiteenlopende stoffen, inclusief katoen en synthetische stof. De met Decovil verstevigde stof blijft mooi en scheurt of rafelt niet. Vlieseline Decovil is gemaakt van 45% rayon, 30% thermoplastische polyester en 25% polyamide, weegt 400 gram/m² en is verkrijgbaar in de kleur beige, in een breedte van 90cm.

Ook verkrijgbaar in onze webshop: Vlieseline Decovil Light, een iets lichtere (250 gr/m²) en soepelere versteviging, met dezelfde eigenschappen als Vlieseline Decovil.

VERWERKING VLIESELINE DECOVIL

Leg de versteviging met de gecoate kant op de verkeerde kant van de stof, leg er een vochtige doek overheen en pers (niet strijken!) de versteviging overal in ca. 6 seconden op de stof. Laat het werk 30 minuten plat afkoelen, zodat de lijm goed kan uitharden.

Gerelateerde producten

Volg ons op: